tisdag 3 juni 2008

härligt

Alltså, solen och lukten (Här menar jag blomdoften till skillnad från längre ner i inlägget) och vinden och det är bara början av juni. inte ens skolan har slutat. det känns jävligt bra. Jag cyklade till konsum för att hämta ut john ajvide linqvist nya bok. då känner man sig rik och glad.
och innan det hade jag cyklat 3 mil och fått en snittfart på 26 km h. då är jag nöjd som den tävlingsinriktade skit jag är med mig själv.

När jag slängde soporna idag fick jag en nostalgisk tripp. Soplukten kan faktiskt få mig att tänka sommar. jag sommarjobbade 2 sommrar på kopparstan och då var det jämt den där lukten av sopor som legat tillsammans som fick en speciell doft. jag längtade efter att gå runt på kvarnberget och tömma sopkarusellerna i fem minuter nu i kväll alltså.

så längtat jag till at bardottska ska komma sättandes på torsdag så vi äntligen kan fira in sverige dagen med fanor som ska vaja stolt i den fosterländska strålglansen av en svunnen tid som man kan hitta dunster av i gamla lagerlokaler.

Inga kommentarer: