söndag 20 september 2009

John-e franzens bild



Jag ville ha en raggarbild, jag la in en själv, men raggarbild.... den här hette nått med hell angels....men.... jag vann i alla fall in egen tävling inte illa pinkat. så jag får bestämma igen ( kul liv... tävla m sig själv...)nu vill jag se en bild på hyreshus byggt 1947 och eller fram till 1955.

Min söndagmorgon i ord:

Assar kommer upp i sängen när jag vaknar, han ligger nära mitt ansikte och är som en levande nallebjörn. Han gäspar stort 1cm från min näsa. Det luktar...unket. Jag tänker att han ska få smaka på sin egen medicin. Jag gäspar mot honom och ....han tvärreser sig och lägger sig med röven mot mig. Fatta.... till och med ett rovdjur stog inte ut med min morgon andedräkt, trodde faktiskt inte att katten skulle reagera...en illusion fattigare.

frukost och feting dn. Kaffe morotsformfranska, jordnötssmör och avokado, smöret slut. men det är fina och bra fettkällor i mitt pålägg så jag känner mig nöjd.

på datorn-radion är det anna mannheimer och thomas tengby, mamma carin mannheimer pratar böcker varje söndag. idag var det om doktor glas och kerstin ekmans pendang.... det ordet bara kom,,, har jag rätt när jag säger att det betyder typ en kommentar till en annan bok el dyl, i alla fall är det så jag menar,
jag hade bestämt mig för att jag inte skulle läsa ekmans nya, verkade svår, men efter att ha lyssnat på carin m fick jag lust att läsa både doktor glas och ekmanskan...

i Dn stog det att idiothögern i usa går ut i hätska demonstrationer mot obama, att han är en kommunist som vill ha bättre sjukförsäkring. kyrkhögern där tycker att usa håller på å åka ner i samma svarta hål som europa....nersugen i en spiral av socialism.... ja vad ska man säga om sånna....sorgligt säger jag, sjukt sorgligt.

Anna odell i stor intervju om sin grej på liljeholmsbron. intreassant att läsa hennes egen berättelse.

även stort reportage om hon flickan i vietnam som blev fångad på det där fotot när hon fått napalm över sig och springer naken mot fotografen, läste dock inte allt, men va skönt att hon fick ett bra liv efteråt, trots smärtor ännu i denna dag av det hon blev utsatt för.

Dagens ashberger:
har även hunnit sitta och stirrA ner på annelis gamla datorskrot, en hårddisk, snygga komponenter, funderar om jag kan måla det, som en stad uppifrån eller nått.

3 kommentarer:

Liza Marklund sa...

http://1.bp.blogspot.com/_DWKmbw_r9Lc/RvjPXb1Za0I/AAAAAAAAAts/3dEZ-ZQcjvM/s400/IMG_7435.JPG

Funkar det här eller? Jag minns inte hur man gör gö. Kände pressen eftersom jag tokdissade så i morse. Men vete tusan vad man nu ska önska. Kanske en bild på en mördare, för att följa dagens tema lite.

Torr-ben sa...

Varsågod.....Det här är en såååå skön bild på en mördare...

http://www.wasabi.nu/insider/christerpettersson.jpg


Jag vill se en PEZ-apparat med Barbapappa!!! Dubbel 70-talsnostalgi :)

K sa...

Nästan för enkelt tycker jag:

http://www.pezville.com/groups/Mini-Barbapapa.jpg

Kom igen och leverera en bild från slaget vid Hastings. Jag har alltid undrat vad fan det var som hände då och varför jag kan det årtalet.