lördag 6 juni 2009

nagelfnas

Anneli påstår nu att om hon ägde ett cafe och var sadistiskt lagd så skulle hon blanda cocosflingorna med sina fotnagelklippningar och även handnagel.
Hur blev det så här???

2 kommentarer:

Snusk-Kakan sa...

Intressant. Själv tänkte jag först att jag kanske kunde spotta snorloskor i vaniljkrämen, men sen kom jag på att det inte går för amylaset i saliven bryter ner stärkelsen så att vaniljkrämen blir rinnig. Det vet jag, för det har vi gjort som experiment i skolan. Jag får fundera ut något annat...

Torr-Ben sa...

Hej Morran!

Först vill jag be om ursäkt för att jag glömt att läsa din blogg på länge....Det är jag själv som förlorad mest på det...du ger mig inspiration och underbara idéer...

Apropå detta blogginlägg så måste jag tipsa dig om en bok som bara är DU...Det måste vara din själsfrände som skrivit den....Boken heter "Våtmarker" och är skriven av en tyska som heter Roche (eller något i den stilen) Boktipset fick jag av FI-Ebba Witt...Bara det är ju hur coolt som helst...Hela handlingen utspelar sig under några dygn på ett sjukhus då en ung tjej opererar bort sina hemoröjder. Bokrescensionerna säger "genialt" eller "bara äckligt". Är boken genialt skriven som en protest mot alla utseendefixerade unga kvinnor?? Eller är den bara en perversa förbjudna fantasier?? Jag tror att du kommer att älska den....Litteraturprofessorn verkade gilla den eftersom hon tipsade mig att läsa den ;)

Nästa roliga grej..Jag fick en PLV-film av Tina...Roliga filklipp på dina kollegor på Gruvriset och mina gamla Södravänner, ha, ha, Jag fick en rolig halvtimme...men mycket genuint dalmål...Det kändes lite som att dricka en Norrlands Guld.

Kram Torr-Ben