söndag 29 juni 2008

efter bröllopet

heeeej

nu har jag och anneli kommit hem från bröllopet. det var ett stort bröllop med ribbings etiska regeler mm. vi var uppvevade innan spran omkring på stan och letade kläder i sista sekunden till mig. för jag såg lite lantlig ut i mina fina skor tillstassen jag slkule ha. jag inhandlade en kortärmad blus ocoh ett socialistiskt rött linne. när vi kom hemminsåg vi att det var fult och jag tog de kläder jag såg lantlig ut, mao det var onidit att gå på stan o stressa och sura. vi drack och inser bara hur fan bra vi passar ihop i sociala sammanhang. vio var trevliga på var sida i våra bordsplacweringar. lit jobbigt m bordsplacering. jag kom med,grishunden, sånna som du lämnat bakom dig, halv-halv brats från sture. det var it och bANKER, HAMBURG och kopbenhagen, gärdet och fan och ahns moster. en brud som var så pretto att vi spydde. och fan ta mig om hon inte raggade loss på mig. tom a's mamma märkte det. det var ingen rolig syn för gudarna. men jag och mit gullifjask hade kul ändå. god mat och härlig handikapptoa.(där kudne man hångla)

ja det var i sanning en angenäm afton! man måste liksom testa relationen genom att beblanda sig med de andra, alla andra jävlar. då märker man liksom vad man går för. och nog fan passerar vi det testet, mer än väl. och så har vi ju kommit ut rejält inför släkt och allihopa. det stod liksom i programmets presentation av gästerna att vi var ihop. och det kan man väl inte neka till. :)det var inte speciellt farligt.

2 kommentarer:

Karin sa...

Usch! Jag får eksem bara du nämner banker och hamburg och sånt. Huuu! Jag är säker på att du lyste upp tillvaron med din beska humor. Hade älskat att se sig konversera backslicket.

Sen måste jag tyvärr uppröra mig lite över hånglet på handikapptoan. Hur tror ni min boyfriend i permobilen skulle känna det om han kom och ville kissa men inte kommer in för att ni förlustar er inne på hans kisseria?

Modesty Blasé sa...

ja ... jag tror de fick lite äkta dalakulla 9i mig. skulle man bo isthlm var gärdet det enda rätta.

haha din pervopermo skulle iofs inte ha väntat så länge för vi bara pussades fort i farten. jag hade ju brått tillbaka till mina nyfinna vänner vid bordet.l